Zonnepanelen op eigen dak

Eigen energie

van voor door ONS

Betaalbaar

Geen winstoogmerk

Duurzaam

100 % hernieuwbaar

Zonnepanelen

BECO wil graag de helpende hand bieden bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om het terugdringen van het energieverbruik. De aanschaf van zonnepanelen is daartoe een belangrijke stap.

Na zorgvuldig onderhandelen, vergelijken en onderzoeken heeft BECO verschillende pakketten samengesteld, met een prijs die net zo passend is als het product. Je slaat hierbij twee vliegen in één klap: je bespaart geld en je bent duurzaam bezig, en dat is weer goed voor jouw leefomgeving en die van volgende generaties.

De verschillende pakketten zonnepanelen worden geplaatst door lokale, erkende installateurs en je krijgt hierop volledige garantie. Zonnepanelen zijn een lucratieve investering! De terugverdienperiode ligt tussen de 7 à 8 jaar.

Heb je meer zonnepanelen nodig, dan op je dak passen, vul deze dan aan met BECOdelen van een postcoderoosproject.

BECOlijn : 06 3313 4848

Op werkdagen van 9:00 tot 12:00 uur

BECO Servicedesk

Aarding van pv-installaties (zonnepanelen) voorkomt brand.
Lees het hele artikel.

Hoe begin je?

In het stappenplan kun je zien hoe de procedure verloopt. Als je besluit hiervan gebruik te maken dan kom je in contact met één van de geselecteerde installateurs. Met hen handel je het zakelijk deel van de transactie af, zoals je dat gewend bent te doen bij elke andere aankoop. BECO volgt dit proces op de achtergrond en is beschikbaar als er vragen open blijven die niet door de installateur beantwoord kunnen worden. BECO coördinator: Piet Derikx, email: zonnepanelen@bernhezerenergie.nl

Stappenplan BECO zonnepanelenactie

  • Invullen inschrijfformulier (BECO lid)
  • Toewijzen installateur (BECO coördinator)
  • Schouwrapport opstellen (BECO intallateur)
  • Aanvragen offerte (BECO lid)
  • Uitbrengen offerte (BECO installateur)
  • Verstrekken opdracht (BECO lid)
  • Plaatsen zonnepanelen (BECO installateur)
  • Eind facturering (BECO installateur)
  • Nazorg (BECO installateur)

Achtergrondinformatie

Op eerdere bijeenkomsten van het energiecafé van BECO is veel informatie gegeven omtrent zonnepanelen, hun werking en de wijze van aanschaffen via BECO.

Technische informatie

Meer technische informatie en prijzen omtrent de via BECO aan te schaffen zonnepanelen vind je in de BECO zonnepanelen flyer. Hulp bij het berekenen hoeveel panelen je nodig hebt voor een gegeven besparing kun je via de zonnepanelen calculator.

BECO installateurs

BECO heeft een drietal installateurs uit Bernheze geselecteerd, die op onderling vergelijkbare wijze te werk gaan. Dat zijn:

Zonnepanelen en BTW

Als je na 20 juni 2013 zonnepanelen hebt aangeschaft kun je de BTW terugvragen. Heb je via BECO zonnepanelen aangeschaft dan kun je een korte handleiding opvragen via de klantenservice.

BECO-zonnepanelen

Welk systeem past bij jouw?

Onze adviseur helpt je op weg.
Ga uit van 80 – 100 % van je huidige energieverbruik, afhankelijk hoe je de ontwikkeling van je jaarverbruik de komende jaren inschat en zet dat om in zonnepanelen.
Onze adviseur weet welke types er op dit moment gangbaar zijn.
Ga naar contact en vul het formulier in met de vraag of de adviseur langs kan komen.