Zonnepanelen

BECO wil graag de helpende hand bieden bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om het terugdringen van het energieverbruik. De aanschaf van zonnepanelen is daartoe een belangrijke stap.

Na zorgvuldig onderhandelen, vergelijken en onderzoeken heeft BECO verschillende pakketten samengesteld, met een prijs die net zo passend is als het product. Je slaat hierbij twee vliegen in één klap: je bespaart geld en je bent duurzaam bezig, en dat is weer goed voor jouw leefomgeving en die van volgende generaties.

De verschillende pakketten zonnepanelen worden geplaatst door lokale, erkende installateurs en je krijgt hierop volledige garantie. Zonnepanelen zijn een lucratieve investering! De terugverdienperiode ligt tussen de 7 à 8 jaar.

Heb je meer zonnepanelen nodig, dan op je dak passen, vul deze dan aan met BECOdelen van een postcoderoosproject.

Hoe begin je?

In het stappenplan kun je zien hoe de procedure verloopt. Als je besluit hiervan gebruik te maken dan kom je in contact met één van de geselecteerde installateurs. Met hen handel je het zakelijk deel van de transactie af, zoals je dat gewend bent te doen bij elke andere aankoop. BECO volgt dit proces op de achtergrond en is beschikbaar als er vragen open blijven die niet door de installateur beantwoord kunnen worden. BECO coördinator: Piet Derikx, email: [email protected]

Stappenplan BECO zonnepanelenactie

  • Invullen inschrijfformulier (BECO lid)
  • Toewijzen installateur (BECO coördinator)
  • Schouwrapport opstellen (BECO intallateur)
  • Aanvragen offerte (BECO lid)
  • Uitbrengen offerte (BECO installateur)
  • Verstrekken opdracht (BECO lid)
  • Plaatsen zonnepanelen (BECO installateur)
  • Eind facturering (BECO installateur)
  • Nazorg (BECO installateur)

Achtergrondinformatie

Op eerdere bijeenkomsten van het energiecafé van BECO is veel informatie gegeven omtrent zonnepanelen, hun werking en de wijze van aanschaffen via BECO.

Technische informatie

Meer technische informatie en prijzen omtrent de via BECO aan te schaffen zonnepanelen vind je in de BECO zonnepanelen flyer. Hulp bij het berekenen hoeveel panelen je nodig hebt voor een gegeven besparing kun je via de zonnepanelen calculator.

BECO installateurs

BECO heeft een drietal installateurs uit Bernheze geselecteerd, die op onderling vergelijkbare wijze te werk gaan. Dat zijn:

Zonnepanelen en BTW

Vanaf 1 januari 2023 wordt er geen BTW meer berekend over de zonnepanelen.

Welk systeem past bij jou?

Onze adviseur helpt je op weg.
Ga uit van 80 – 100 % van je huidige energieverbruik, afhankelijk hoe je de ontwikkeling van je jaarverbruik de komende jaren inschat en zet dat om in zonnepanelen.
Onze adviseurs weten welke types er op dit moment gangbaar zijn.
Vul het formulier en nodig een adviseur uit om langs kan komen.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.