Energie Ontdekkoffer

Energie ontdekkoffer

BECO heeft voor haar leden een energie-ontdek-koffer ontwikkeld waarmee je stapsgewijs geholpen wordt, door middel van eenvoudige handleidingen, om zelf te ontdekken waar en hoeveel energie je verbruikt. Er worden je suggesties aangereikt om na te denken of…. en hoe het ook met minder kan. Uiteindelijk is het aan jou welke besparingen je wilt gaan realiseren!

De energie-ontdek-koffer

In de energie-ontdek-koffer zitten een aantal led- en spaarlampen, welke je in bruikleen krijgt, zodat je in je eigen omgeving kunt uitproberen welke lamp op welke plaats het beste tot zijn recht komt. Deze lampen geven je een goede indruk van de mogelijkheden van LED-verlichting, wat betreft lamptypes, lichtkleur en energieverbruik.

De koffer bevat ook het plugwise energie-monitoring systeem. Met deze unit, eenvoudig in het gebruik, kun je het energieverbruik van je huishoudelijke apparaten in beeld brengen. Met behulp van de meegeleverde laptop kun je op elk moment zien wat de verschillende apparaten aan stroomverbruik kosten. Met deze kennis krijg je een goed idee welke apparaten jouw energieslurpers in huis zijn, en of het tijd wordt om een energiezuiniger apparaat aan te schaffen.

Belangstelling?

Dat kan als je lid van BECO bent. Het lidmaatschap heb je zo terugverdient met de energiekoffer. Veel BECO-leden gingen je al voor en hebben er hun voordeel mee gedaan. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Leden kunnen hem gratis lenen, dus wat LED je!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.