Woningadvies BECO Bernheze

Je wil energie besparen. Waar kan je het beste beginnen? En welke maatregelen zijn voor jouw woning interessant? Kies voor een adviesgesprek aan huis en wij helpen je op weg.

Hoe werkt het?

Een Woningadvies BECO Bernheze geeft je inzicht in de stappen die je kunt zetten om te besparen op je energiekosten. Een ervaren, onafhankelijk energieadviseur van de Woningadvies BECO Bernheze komt bij je langs. Hij neemt je woning op en gaat met je in gesprek.

  • Na je aanmelding krijg je een intake toegestuurd en koppelen we je aan een adviseur.
  • De adviseur komt bij je langs, loopt met je door jouw huis en vertelt je hoe je het comfort van je huis kunt verbeteren.
  • Aan de hand van jouw wensen geeft de adviseur advies over de mogelijkheden om te besparen en verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan isoleren en overstappen op aardgasvrij wonen.
  • De adviseur maakt een adviesrapport waarin je het stappenplan voor jouw huis voor nu en in de toekomst terug kunt lezen. Dit rapport ontvang je per mail, meestal binnen twee weken na het gesprek.

Na het Woningadvies BECO Bernheze weet je welke maatregelen je direct kunt nemen om te besparen en welke maatregelen je beter tot later kunt uitstellen. 

Wat kost het?

Op dit moment is het Woningadvies BECO Bernheze aan te vragen voor € 395,-. Hiervoor ontvang je na een definitieve opdracht een factuur van de uitvoerder.

Vraag het Woningadvies BECO Bernheze direct aan

Wil je meer comfort in huis, een lagere energierekening én meer bijdragen aan het milieu? Vraag het adviesgesprek direct aan met onderstaand formulier. De woningadviseur neemt snel contact met je op.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.