Klant worden

Geef onze (klein)kinderen een leefbare duurzame toekomst

BECO is ons eigen energiebedrijf in Bernheze. We leveren groene, eerlijke en duurzame stroom aan particulieren en bedrijven. Helemaal van ons, echt onafhankelijk, helemaal vóór ons. Eerlijke groene energie, van wind en zon de goedkoopste en meest duurzame energiebron op aarde. De lantaarnpalen in Bernheze brandden lange tijd dankzij de echte groene stroom van BECO. Als klant ben jij automatisch lid van BECO en dus (mede)eigenaar van onze coöperatie, als je inwoner van Bernheze bent. Woon je buiten Bernheze, dan ben je als klant uiteraard wel welkom.

Voor omdenkers die willen doen

BECO levert om|nieuwe energie aan iedereen die het tijd vindt voor verbetering. Of dat nu gaat om de manier waarop energie opgewekt wordt of de manier waarop een energiemaatschappij omgaat met haar klanten en de maatschappij. Wij leveren eerlijke groene hernieuwbare energie met oog op een leefbare toekomst.

Sinds 2015 het allergroenste energiecollectief van Nederland

BECO=om|nieuwe energie wekt energie op uit wind, zon en biomassa bij jou in de buurt. Sjoemelvrij dus! Winst maken we niet, alles wordt gebruikt om de tarieven te verlagen en lokale duurzaamheidsprojecten te ondersteunen. Zo maken we Bernheze met zijn allen energieneutraal. Wij leveren om|nieuwe energie. Ga ook om en kies voor een groene toekomst. Als klant ben/wordt je (mede)eigenaar van de Bernhezer Energie Coöperatie voor € 10,00 per jaar.

Overstapservice

Het overstappen van energieleverancier is een administratieve handeling. BECO regelt dat voor je. Tijdens de overstap blijft de levering van stroom en gas gewoon doorgaan. Daar merk je dus niets van.

100% duurzaam opgewekte energie

Natuurlijk houden wij ons aan de wettelijke 2 weken bedenktijd.