Lokaal = Normaal

EIGEN ENERGIE

van ONS voor ONS door ONS

BETAALBARE ENERGIE

geen winstoogmerk

DUURZAME ENERGIE

100 % hernieuwbaar

Postcoderoos

Project De Morgenstond 37

Betty Mulders uit Heesch was blij verrast toen ze hoorde van het postcoderoosproject De Morgenstond 37 van BECO. Haar dak ligt grotendeels in de schaduw en daarom totaal ongeschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Nu heeft ze toch profijt van zonne-energie, want haar zonnepanelen liggen op het bedrijfspand van Dennis van Zutphen aan de Morgenstond 37 in Heeswijk Dinther. Wel 13 huishoudens doen mee in dit postcoderoosproject. De 150 panelen gaan jaarlijks 42,5 MWh leveren.

Reserveer op voorhand je BECOdelen voor het volgende project en vul het formulier onderaan deze pagina in.

Bekijk de monitor

Project De Waaistap 50 MWh

Bij agrarisch bedrijf de Waaistap in Heeswijk-Dinther was men van plan om het dak vol te leggen met zonnepanelen. Er was echter meer dakoppervlakte beschikbaar dan nodig was voor de energiebehoefte van het bedrijf. BECO is destijds benaderd om een samenwerkingsverband aan te gaan door de vrije ruimte op te vullen met deelnemers uit Bernheze. Daarvoor bestaat de ‘postcoderoos’-regeling, waarbij iedereen die binnen de aangewezen postcodes woont kan aansluiten. BECO heeft de postcodes zo ingedeeld dat bijna alle Bernhezenaren mee kunnen doen. Je koopt ‘BECOdelen’, wat staat voor een gedeelte van een zonnepaneel met een opwekcapaciteit van 100 Wattpiek. In de aankoop is al rekening gehouden met verzekering, onderhoud, demontage en afvoerkosten na vijftien jaar.

Bekijk de monitor

Volgende projecten staan in de stijgers

Komende tijd gaan we als BECO nog meer nieuwe projecten uitrollen. Als je straks mee wilt doen geef je dan alvast op. Vul onderstaand formulier in of ons contactformulier. Vermeld op het contactformulier onder bijzonderheden hoeveel BECOdelen van 100 Wattpiek je in gedachte hebt. Wij delen onze zonnepanelen op in BECOdelen. Ieder BECOdeel wekt ongeveer 85 kWh op. Wanneer je stroomverbruik 2400 kWh per jaar is, dan kunnen hier 24 BECOdelen van ieder 100 Wattpiek tegenover staan, waardoor je verbruik lokaal wordt opgewekt.

  • Prijs: 0,00 € Aantal:

BECOlijn : 06 3313 4848

Op werkdagen van 9:00 tot 12:00 uur

BECO Servicedesk