Algemene Leden Vergadering

EIGEN ENERGIE

van ONS voor ONS door ONS

BETAALBARE ENERGIE

geen winstoogmerk

DUURZAME ENERGIE

100 % hernieuwbaar

Ledenbijeenkomst en ledenvergadering 2020

Marjan Minnesma donderdag 17 september gast bij BECO

Speciaal voor een ledenbijeenkomst BECO is Marjan Minnesma uitgenodigd. BECO is de lokale energiecoöperatie, van, voor en door inwoners in Bernheze. Vanwege de coronatijd is het een digitale online ontmoeting. Marjan Minnesma is een landelijke bekendheid in de wereld van duurzaamheid en energie. Regelmatig is Marjan in het nieuws met reacties op het klimaatbeleid. Marjan is directeur van Urgenda, een landelijke organisatie voor duurzaamheid en innovatie. Daarnaast is Marjan voorzitter van om|nieuwe energie, de landelijke coöperatie waar BECO ook deel van uitmaakt.
Speciaal voor leden van BECO
Na een inleiding kunnen de leden in gesprek gaan met Marjan. Voorafgaand is er de jaarlijkse ledenvergadering waarbij het bestuur verantwoording aflegt aan de leden.

Marjan zal een inleiding geven over wat je allemaal kunt doen op lokaal niveau met inwoners, lokale organisaties en goede samenwerking tussen initiatieven als BECO samen met de gemeente en bedrijven. Dat is in haar ogen van groot belang vanuit het oogpunt van bewustwording en draagvlak. Ook nationale en internationale ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energie zullen aan bod komen in haar verhaal. 'Er is veel te vertellen over duurzaamheid en lokale energiecoöperaties en hoe we samen ervoor kunnen zorgen dat ook Bernheze in 2030 een volledige omslag heeft gemaakt naar 100% duurzame energie' zegt Peer Verkuijlen, voorzitter van BECO.

De bijeenkomst start om 19.30 uur en zal tot uiterlijk 21.00 uur duren. Aanmelden is nodig omdat de bijeenkomst online is. Na aanmelding wordt een link met code en uitleg gestuurd om in te loggen om deel te kunnen nemen. Aanmelden kan tot maandag 14 september met een bericht naar welkom@onsbeco.nl. Natuurlijk kan ook ons contactformulier ingevuld worden met aanvinken van ALV 2020 digitaal volgen.