Groene energie voor een betaalbare prijs

Eigen lokale energie

van ONS voor ONS door ONS

Betaalbaar

Geen winstoogmerk

Duurzaam

100 % hernieuwbare bronnen

Klant worden

Voor omdenkers die willen doen

BECO levert om|nieuwe energie aan iedereen die het tijd vindt voor verbetering. Of dat nu gaat om de manier waarop energie opgewekt wordt of de manier waarop een energiemaatschappij omgaat met haar klanten en de maatschappij. Wij leveren eerlijke groene hernieuwbare energie met oog op een leefbare toekomst.

5 jaar op rij het allergroenste energiecollectief van Nederland

BECO=om|nieuwe energie wekt energie op uit wind, zon en biomassa bij jou in de buurt. Sjoemelvrij dus! Winst maken we niet, alles wordt gebruikt om de tarieven te verlagen en lokale duurzaamheidsprojecten te ondersteunen. Zo maken we Bernheze met zijn allen energieneutraal. Wij leveren om|nieuwe energie. Ga ook om en kies voor een groene toekomst. Als klant ben/wordt je (mede)eigenaar van de Bernhezer Energie Coöperatie voor € 10,00 per jaar.

Overstapservice

Het overstappen van energieleverancier is een administratieve handeling. BECO regelt dat voor je. Tijdens de overstap blijft de levering van stroom en gas gewoon doorgaan. Daar merk je dus niets van.

Aanmelden voor 100% duurzaam opgewekte energie.

Als er tijdens het aanmelden problemen/vastlopers ontstaan, probeer dan de browser Google Chrome of de nieuwe Edge. De verouderde versie van Internet Explorer werkt zeker niet. Wel de cookies accepteren. Natuurlijk kan je je ook gewoon via onze BECO Servicedesk aanmelden.

BECOlijn : 06 3313 4848

Op werkdagen van 9:00 tot 12:00 uur

BECO Servicedesk